Friday, 29 June 2018

KURUS SECARA SIHAT

Haii,uollz..Masih mood berhari raya ke? Raya-raya jugak naaa.Dah berapa kg berat naik tu???hihi

Ya Allah,mesti korang rasa stress sangat kan..Mau taknya..Bulan Puasa berat kaw2 turun.Ada yang turun 4kg..5kg..Bahagia rasa kan.Tapi bila mai time raya..Muka masing2 cuak nak naik penimbang.huhuhu

Jangan la sedih2..Mai sini farah nak share sikit tentang "Makin kita pakai,badan makin solid"..

eh,betui ka?
 Produk apa tu? 
Bahaya tak?

Haaa..hangpa pernah dengar tak PREMIUM BEAUTIFUL CORSET?

Satu-satunya korset yang ada Far Infra Red yang boleh memecahkan lelemak kita menjadi molekul-molekul kecil and cepat dapat hasil INSTA SHAPING.

Bulan ni bulan terbaik korang grab Premium Beautiful Korset.Farah nak kasi SPECIAL DISKAUN harga best meletopsss taw dekat korang.Siap dapat FREE GIFT .






Farah Eliana Mahazir
Premium Beautiful Perak
G8Unity
The Diamond Circle
017-4962315

Wednesday, 27 June 2018

KELUARGA BESAR G8 UNITY

Assalamualaikum,Selamat Malam semua.

Malam nie farah nak bercerita sedikit kisah keluarga besar kami iaitu G8 Unity Family.

Inilah keluarga besar G8 Unity yang terdiri daripada 8 Mastermind CDM.




Seronoknya bila ramai-ramai begini kan? Bila bekerjasama dengan dorang ni,kerja sukar pon boleh jadi makin senang jadinya.Meriah sungguh laa bila dapat berhimpun ramai-ramai macam ni.Macam-macam cerita & pendapat dapat dikongsi bersama.

Nantikan our next project ye kawan-kawan.Serius best sangat! Tak rugi berada dalam circle yang sangat positif.Sentiasa bersemangat.Bisnes pon makin laju jer.

Thursday, 17 May 2018

RAYA BERGAYA DENGAN RTW RAYA

Bentuk badan tak cantik?  huhuhu

Nak sangat bergaya raya nanti dengan baju raya RTW. Tapi bentuk badan tak cantik..
Memang itu yang selalu dirisaukan oleh semua orang perempuan kan..

Takpe..Done worry be happy..

Sarung je PREMIUM BEAUTIFUL CORSET. Confirm senang nak sarung baju raya nanti.

Tengok muka kakak2 ni.Happy ya amat bila dapat raya bergaya dengan Baju Raya Ready To Wear (RTW).






Nak dapat bentuk badan yang cantik juga?Jom contact farah.


Farah Eliana
017-4962315
Premium Beautiful Perak
G8 Unity
The Diamond Circle